Визия за конкретен повод

Визия за конкретен повод

Нека позная – предстои Ви важно събитие, на което трябва да изглеждате безупречно? Но в следващия момент наум Ви идва досадна, но важна мисъл. Ясно си представяте безкрайното търсене на дрехи, лутане от щанд на щанд и крещящия Ви вътрешен глас: „Добре, разглеждам дрехи, но с каква визия ще е подходящо да се поява на това събитие? Какво да направя с косата си?

За да ви успокоя, този кошмар в главата Ви, може да бъде приятно забавление в действителност. Заедно ще сътворим най-зашеметяващата визия, с която някога сте се появявали. Така не само поводът ще бъде още по-специален, но звездата на вечерта ще сте Вие!

Можем да установим лесна комуникация в онлайн формат.  С няколко лесни стъпки и воаля, вече сме рамо до рамо в изграждането на съвършената Ви визия. Свържете се с мен на имейл адрес – neli@outfitbyneli.com.  Необходимо е да прикачите поне три снимки в цял ръст, облечени с различни сетове. Нека те бъдат разнородни, например с рокля, с панталон, с пола и т.н.  Ще ми трябват и точните Ви размери.

След седмица, работейки с материала, който сте ми изпратили, аз ще създам вашата блестяща визия. В края на срока, ще Ви предложа две конкретни визии. Така Вие ще получите „Индивидуален наръчник“, изработен само за вас. В него ще откриете съвети, свързани с цветови гами и тяхното правилно комбиниране; кройки и прически, които Ви подхождат; гримът, който ще се съчетае оптимално с тоалета Ви; обувки, които да са елегантни и удобни; аксесоари и тн.

Можете да резервирате още сега тази услуга еднократно на цена от 79 лв. Същата услуга може да използваш и на живо в Пловдив, София, Бургас. Като преминем на Да пазаруваме заедно.

Start typing and press Enter to search

Избрани услуги