Клиенти

Професионалното ми запознанство с Нели беше преди повече от пет години. Още при първата ни среща ме впечатли нейната идея. Грабна ме непоколебимостта, с която Нели беше предприела стъпката да превърне хобито си в професия. Цялостната й концепция за студио за красота и бутиков магазин за дрехи в едно, определено беше уникална. Тя целеше да щрихова една цялостна визия за клиентите си. Споменът ми от първата колекция на Нели е все още ярък. Казваше се „Роклите“. По това време беше и рожденият ден на братовчедка ми. Тогава ми хрумна: „Какъв по-оригинален подарък да измисля за нея, от това да я заведа в бутика на Нели и да харесаме заедно рокля?“. Е, в крайна сметка не се спряхме на една – тръгнахме си с две! Фен съм и на саката и ризите, които прави. Имам в гардероба си от тях
Славена Димитрова

Shwarzkopf, Пловдив

Още при първата си среща с Нели, изрично я предупредих: „Добре, съгласен съм. Ще пазаруваме заедно, но да не ти е дошло наум, че ще облека карирана риза и тесен панталон!“. Е, това беше отдавна. За изминалото време цветовете и кройките в дрешника ми се промениха коренно. Нели е невероятен професионалист! Тя умее да вдъхне самоувереност у всеки. Сякаш кара хората, които никога не биха дръзнали, сами да поискат и да направят крачката към промяната. Стилът е в кръвта й и тя го усеща с цялото си Аз. Умее да го усъвършенства и развива. Доставя ми огромно удоволствие да пазарувам с Нели! Получавам от нея ценни съвети, които ми спестяват време в избирането на правилните дрехи.
Йордан Фиданов

управител на Профилинк, Пловдив

Изключително съм щастлива, доволна и вярна! Прекрасна Нели, твори, забавлявай се и ни изненадвай! Ти си вълшебница!
Нана Петрова

Булстрад живот, Пловдив

Скъпа Нели, продълважай да правиш това, от което имам нужда, с все повече желание и страст! Като лоялен клиент често се допитвам до мнението й. Благодаря ти, Нели!
Таня Шапкова

Пловдив

Start typing and press Enter to search

Избрани услуги