Анализ и оценка на Вашите стил и гардероб

Анализ и оценка на Вашите стил и гардероб

Всекидневно поглеждате гардероба си и сякаш с часове си мислите: „Та, гардеробът ми е претъпкан, но… Пак нямам какво да облека!“. Хм, доста позната ситуация. А замисляли ли сте се защо се получава така? Купували сте спонтанно дрехи без ясна концепция как ще ги съчетаете по-късно. Нещо на витрината е изглеждало страхотно, но когато сте го облекли реакцията Ви е била точно обратната. Усещате ли, че с всеки ден сякаш нещо във визията Ви не е добре? На работното място се чувствате неуверени, а пронизващите погледи на лицемерните ви колегите Ви подлудяват?

Начинът, по който изглеждате, е важен, за да сте успешни!  Ако намирате за трудно и затормозяващо всеки ден да сътворявате подходящи комбинации от дрехи, на правилното място сте! Резервирайте тази услуга и ще спрете да витаете в океана от дрехи, магазини и вашия собствен гардероб. Освен това ще спестите времето си, а знаем колко ценно е то.

За да добия по-добра представа за Вас, има няколко лесни стъпки, които трябва да изпълните. Ще имам нужда от десет ваши снимки като сте облечени за различни поводи – например за работа, когато излизате да се забавлявате, за по-специални поводи и тн. Ще трябва да отговорите на няколко стандартни въпроса и да ми дадете точните си мерки. Ще анализираме вашия гардероб и ще обсъдим кое става и кое не и защо. След тези няколко лесни, но есенциални стъпки, ще получите разбор за това, какво е нужно да промените, как да съчетаете дрехи, материи, цветове и кройки за собственото си тяло. Ще изготвя ваш личен наръчник, който по всяко време ще е на ваше разположение.

В рамките на един месец ще организираме пет предварително уточнени онлайн срещи. В тях ще Ви давам съвети как да променяте гардероба и съответно визията си за по-добро. Заедно ще освежим гардероба Ви и ще изхвърлим ненужното. Ще Ви препоръчам какво е необходимо да добавите в гардероба си. Ще измисля конкретни комбинации за обличане и ще коментираме как да съчетавате различни дрехи, обувки и аксесоари, за да съградите своя собствена цялостна визия. Ще работим усилено по задачата да усвоите техниката в създаването и следването на вашия уникален стил. Ако в процеса на работа поискате, ще получите анализ и насоки относно вашата коса –  цвят, оформяне и поддръжка.

Можете да се свържете с мен на e-mail адрес  neli@outfitbyneli.com. Когато установим връзка, ще получите какви са конкретните стъпки и информация, която да ми изпратите, за да получите своя онлайн „Анализ и оценка на вашите стил и гардероб“. Резервирайте още сега услугата еднократно на цена от 149 лв.

Start typing and press Enter to search

Избрани услуги