Да пазаруваме заедно

Да пазаруваме заедно

Дали пазаруването е в кръвта Ви или не, това няма значение. И в двата случая ще го направим заедно. Ще прекараме няколко ползотворни часа, през които аз ще ви съдействам в избора и ще ви дам основни насоки относно модните тенденции. Най-полезната част от цялата ни среща е фактът, че няма да похарчим и стотинка за нещо, в което не сте убедени дали е успешна покупка. Повече няма да таите съмнения дали консултантът в магазина Ви подвежда, че дрехата Ви стои добре само за да Ви го продаде!

Ако сте от Пловдив, София или Бургас, нека на живо направим тази забавна среща. Само трябва предварително да запазите конкретна дата за услугата. Допълнително ще уточним бюджета, с който разполагате, какви са крайните Ви очаквания и колко визии желаете да постигнем.

По време на това пазаруване, ще получите ценни съвети относно това как да намирате подходящите за вас кройки и цветове дрехи. Ще се научите как да ги съчетавате с лекота и как успешно да ги комбинирате с подходящите аксесоари.

Идеята на срещата ни е да бъде своеобразен бърз курс за правилно пазаруване. След като го преминем заедно, от начинаещ ще се превърнете в гуру на тема мода и красота. Ще сте усвоили метода на пазаруването и ще превърнете тези няколко часа по магазините в спестено време за в бъдещето. С внимателно подбрани дрехи, кройки и цветови комбинации, ще бъдете по-уверени и лесно ще разберете кое подхожда на стила ви и кое не.

Тук е моментът да спомена, че дори досега да не ви е било приятно да обикаляте по магазините, или сте се смущавали, че това ще е поредният моден провал, че това няма да се повтори повече. Всъщност усвоите ли го веднъж, пазаруването вече ще се превърне в любимото Ви занимание и ще получавате онези звездни пеперуди в стомаха си, щом помислите за мода.

За пет уточнени часа еднократното записване е на цена от 189 лв.

Ако се чувствате неуверени с прическата си, лесно ще намерим решение за проблема.  Към услугата за пазаруване може да добавите и посещение в подбран от мен фризьорски салон. Бъдете сигурни, че ще останете доволни от крайния резултат! Тъй като тази услуга е допълнителна, тя също трябва да бъде предварително резервирана! Ще Ви предложа конкретно какво да промените в прическата си. Крайната цена ще се формира според това какви процедури и промени ще е необходимо да се предприемат.

Start typing and press Enter to search

Избрани услуги