Нова визия

Нова визия

Нова визия“ е ключова стъпка в изграждането на вашия нов стил. Нека първо обсъдим няколко важни въпроса – как в действителност се чувствате в дрехите, които носите? Каква е прическата Ви и какво искате да вдъхва тя у хората около вас? Щастливи ли сте с вашето външно Аз? Ако отговорът е не, нека предприеме стъпките, за да го променим. В рамките на шест месеца, през които ще провеждаме онлайн срещи, заедно ще сътворим вашия неповторим нов имидж! Той ще крещи: „Това е моят стил и се гордея с него!“. Вече погледите на колегите ви, пълни с подигравки и обсъждане, няма да ви пронизват. Те ще ви гледат, но не с присмех, а с изумление. Бъдете готови да изградим вашия собствен стил, който ще е уникален, без подобни нему!

Искате да промените света около себе си? Но защо? Вместо да променяте света, променете начина, по който той гледа на вас! Ако усещате, че се нуждаете от цялостно презареждане на батериите, тук е правилното място! Визията Ви може да промени живота Ви, както в положителна насока,така и в отрицателна.  Нека заедно да поемем по правилната!

В процеса на взаимната ни работа, ще променим начина ви на обличане и прическата ви. В рамките на шест месеца в „Нова визия“ ежедневно ще се възползвате от услугите на вашия личен стилист! Готови ли си, аз да бъда вашия гид в света на модата? Съвсем скоро ще усвоите техниката как персонално да се впишете, но паралелно да поставяте собствен почерк над стила си! Ще се научите как бързо да се адаптирате към модните новости, да сте актуални и в крак с новото. Ще научите тайните на успешното пазаруване! В този процес ще съградим и преоткрием собствените ви вкусови качества. С моите подкрепа и съвети, от неуверени модомразци, ще се превърнете в самоуверени модни експерти!

В този забавен и полезен процес, сами ще се убедите колко е ценно да имате познания в сферата на модата. Повече няма да харчите излишно пари за дрехи, който дори не обличате. Няма да губите време, залутани сред претрупани магазини. Няма да разчитате на чуждото мнение дали нещо ви отива или не, защото сами ще можете да го определите! Ще се научите как да се грижите за косата си, кои прически и цветове са в унисон с вашия стил и как бързо да се адаптирате към тенденциите в света на модата. Всяка седмица заедно ще обсъждаме как бързо да направите пълна промяна с външния си вид, за да сте удовлетворени от крайния резултат.

Резервирайте услугата на цена 550 лв (еднократно плащане) за целия период от 6 месеца. Или на цена от 99 лв месечно.

Питате се как ще се случи това и откъде ще започне всичко? Първата стъпка е да направим анализ на състоянието на гардероба и прическата ви. Необходимо ще е да отговорите на няколко простички въпроса и да ми демонстрирате настоящия си начин на обличане. След това ще получите безпристрастното ми мнение за реалната Ви визия в момента. Ще обсъдим проблема с бариерите и страховете, които ви спират и затрудняват да бъдете това, което мечтаете. Детайлно ще съпоставим новите промени с работата и начина ви на живот. Не се притеснявайте, с лекота ще съчетаете промените с досегашното си ежедневие. Спрямо анализа, който сме направили, ще разработя за вас персонален наръчник. В него ще откриете базовите цветове и кройки, които са подходящи за стила ви. Освен това в него ще има отделна секция свързана с избирането на идеалната за вас прическа и грижи за косата.

Винаги ще бъдем в контакт, съответно ще ви бъда непрестанна подкрепа в този процес. Заедно ще надграждаме и скоро сами ще разберете тайната на успешния гардероб и как трябва да е изграден той. След този „своеобразен курс“ не само ще изглеждате по-свежи и самоуверени, но несъмнено ще се чувствате така!

Start typing and press Enter to search

Избрани услуги